Taalcursus Portugees, Duits, Frans, Italiaans, Turks en Arabisch

Naast Spaans, Engels en Nederlands hebben wij in ons team ook leerkrachten, die in minder gebruikte talen kunnen lesgeven. U kunt bij ons ook een taalcursus Portugees, Duits, Frans, Italiaans, Turks en Arabisch volgen.

Bovenstaande talen kunnen alleen gevolgd worden als privéles. Onze ervaring is dat als deze talen 1 op 1 worden gegeven de stof veel gemakkelijk wordt opgenomen. Er is dan voldoende tijd en aandacht voor de onderwerpen en de leerling. Er kan dan gerichter gewerkt worden.

ERK Eind Diploma
Volgt u bij ons een taalcursus Portugees, Frans, Italiaans Turks en Arabisch, dan ontvangt u na afloop bij een voldoende een ERK Eind Diploma.

Trots op onze leerlingen
Na het volgen van onze taalcursussen zijn diverse leerlingen uitgezwermd naar diverse plekken op onze aardbol. De taalcursus is gevolgd om bijvoorbeeld vrijwilligers werk te gaan doen elders op in de wereld, zoals Judith naar Curacao, Victoria naar Chili, Tamar naar Colombia, Esther naar Argentinië. David, Juliëtte en Nancy hebben een baan gevonden in respectievelijk Hongarije, Nieuw-Zeeland en Mexico en hebben daarom bij ons eerst de taal van het land geleerd.