In het voor- en najaar organiseert Talengroep Flevoland een aantal fantastische Spaanse taalreizen naar de Costa Blanca Zuid in Spanje. ’s ochtends en ’s middags krijgt staat er Spaanse les op het programma. Daarna komt de cultuur in zijn grote verscheidenheid van Valenciana en Andalucia aan bod. Kortom: genieten!

Er is een club-50 programma en een algemeen programma. Voor logies en ontbijt wordt gezorgd in een Spaanse villa of finca. Er wordt een tapas restaurant, een tapas bar en een echte bodega bezocht. Eén avond in Alicante staat op het programma en natuurlijk is er tijd voor het strand aan de Mediterranea. We gaan ook op pad in het binnenland om dorpjes en het prachtige karstlandschap te bewonderen rondom Albanilla.

Voor meer info, exacte data en dergelijke: Maria Rietbergen, info@talengroepflevoland.nl of 06-20193897. Inclusief overnachtingen en ontbijt, 1 maal tapasbar, 1 maal tapas restaurant, rondtoer, bezoeken strand, binnenland en bodega, transport, enzovoorts:
 euro 995,00 p.p. voor 14 dagen. Exclusief retourtickets en sommige maaltijden, dranken e.d. De retourtickets kunnen wij indien gewenst ook voor u verzorgen.

Deze groepsreizen worden georganiseerd vanaf een paar tot maximaal 10 personen per keer.
 U kunt reserveren door een mail te sturen naar: info@talengroepflevoland.nl, met uw naam, adres, telefoon en mail en gewenste datum, waarna wij u zullen contacteren en verder informeren!

Hasta luego Y Bienvenidos!!
Maria Rietbergen